strejkaaaa

Shena Shena :)

Härlig dag det har vart, visst?? haha      Jag har personligen haft en bra dag, och ser verkligen fram emot lördag och söndag :))  Först och främst, imorron (lördag) så ska ja gå på 3 fester(alla under samma tid)... först ska ja gå på en lyxig middag i nått stort hotell, måste klä upp mej givetvis. Lite senare måste ja dra till min kompis fest vid stranden, så ja måste byta om igen ahaha :) samtidigt som jag e där så kmr en av mina andra kompisar ha en fest vid stranded oxå, så de kmr bli ett sorts ''double-party''.  Ser VERKLIGEN fram emot de!!!!!! och på SÖNDAG så kmr ja spela mot ett lag som kallar sej Manchester United.... givetvis är det ju inte det riktiga laget, men en kopia.... ja ska allt ge dom en läxa dom inte kmr glömma!

För tillfället så har lärarna i min skola börjat strejka, vilket betyder NO HOMEWORK !!! och eftersom vi typ inte gör något i skolan så bestämde jag och resten av skolan att skolka och inte gå... första dagen av strejken så kom bara 28% av 3000, andra dagen kom det bara runt 2%............. väldigt komiskt if i may say :) så basically har jag ''lov'' ända tills lärarna slutar strejka... och det väldigt sköna är att ingen vet när dom kmr sluta... dom kanske håller på i veckor!!!!! :DDDDD JOY!!!

Ja hade tänkt att börja blogga lite oftare nu.. det är faktiskt roligt när du tänker på de, PLUS när ja har tråkigt så kan ja bara läsa gamla inlägg och garva xD vissa av dom är faktiskt väldigt roliga !! :))

Ska sooova nu hahah :)

Peace love 
Sepideh <3

RSS 2.0