What a day. :)

Shena,

är äntligen hemma nu, funderar på att slöa framför datan o tv med veggie chips :D    Jag har 0% energi.. lika mkt energi som när eran mobil DÖR utav förlite batterier. :)) yuup ja låter jättepositiv ja vet :) but I guess u wanna know what happened on the tryouts today dont u?? 

Jag kom dit vi typ 9, lämnade in alla papper som ja va tvungen att fylla ioch börja typ snacka/stretcha me polarna.. efter typ 10 min så ropar tränarna in oss för att samlas, sen börjar vi värma upp lite med att springa lite fram och tillbaka. Efter uppvärmningen så bad dom oss att stå vid en linje på plan för att sedan köra ''Idioten'' ( du springer fram och tillbaka mellan linjer) och sedan för att springa allt man har från ena sidan fotbolls planen till andra sidan i 10-15 minuter..... UFT va jobbit de va, fast ja gav inte upp, min kompis däremot gick av planen för att kräkas( NOT GOOD). Sen så dela dom upp oss i 4 lag för att spela lite match mot varran, ja hamna i de oranga laget med de VÄRSTA backarna ever -.- ja skämdes för att spela i de laget, för de enda dom gjorde var att skjuta bollen så fort dom fick den och såklart  så dampa jag för de här va ju trots allt en väääldigt viktig dag.. ist bad ja dom att samlas o snacka me dom för typ 1 min, o sa typ att passa och visa er på plan annars kmr de aldrig funka!  men som de retard dom redan e, så gjorde dom inte de -.-  huuursomhelst, ja gjorde iaf 2 mål :) och ja sprang som en dåre i 30 graders väder , men dom fråga efter mitt nummer 2 ggr, så ja antar att ja spela bra :)) dom kommer uppdatera deras hemsida senare för att säga vilka som går vidare :))

De va allt för idag :) Imorrn är de halloween, va ska ni klä ut er som?? :)))

PEACE, love, dance <3
Sepideh P.

R.I.P. Bollis <3 min käre vän <3 Ja tappade bort Bollis under uttagningen :'(
May he rest in peace now<3 :'( :'( :'( You meant a lot to me :'(

såå ironiskt.

Hej heeeej :D

IGÅR såg ja paranormal activities!!!!!! sååå stolt! :D GOSH omg den va läskiiiig!! sry men ja e inte så jätte modig när de kmr till saker som handlar om riktiga spöken o så... så den här filmen va perfekt :D Jäklit läskig dock!!!! :((( Satt nästan under min jacka vid slutet.. hahaha plus att ja kom med mina kompisar och en kille ja inte kände, men iaf, killen hade på sej vita linser, alltså viiiiiita, så han såg ut som en demon elr nått xD hahahaa och vad handla filmen om?? demoner xD hahaha det var många människor som blev skrämde när dom såg honom EFTER filmen :)) Vilket halloween geni :))))))))))))))))))

Men IDAG :D så ska ja på fotbolls tryouts ( man provar ut för ett lag för att se om man platsar in) och de e inte vilket som helst lag, utan high school lag!!!!! så jag basically MÅSTE göra bra ifrån mej... litet problem dock, bara ett litet problem... ja har tappat rösten -.-''     AV ALLA DAGAR som ja kan tappa rösten elr ens bli sjuk, så blir det IDAG- dagen som bestämmer min framtid -.-''' sååå typiskt! ja säger bara: vilket liv asså!

Hursomhelst, önska mej lycka till :) <3

Peace, love, dance <3<3
Sepideh P.

wuuuuuhhuuuuu

SEG SEG SEG JAG E! :D hehehehhehe :D Igår va de en sjuk dag :))) Va inte så ''sjuuk'' men whatever.. that's past history :))   

Hursomhelst! ANNOUNCEMENT:  Honor Society, ett sådär nytt band,inte så kända, är väääldigt grymma :)) Dom har många catchy-iga låtar, ja tycker ni ska ta o checka ut dom :) they might be the new ''thing'' :))

Den här helgen ska mitt lag (EFC Edge) spela mot ett lag som heter Barcelona California!!!!!!!! och vilket lag är mitt favvolag?? JO BARCELONA, fast glöm inte Liverpool :D Huuuuur cooolt e de här!! :D hahaahaha Ja kommer spela mitt bästa, precis som Torres spelar hehe :)

Imorrn ska ja dra till en italiensk resturang me mina polare :) vi bestämde oss för att dra o käka ute :) En speciell person som ja tycker är vääääääldigt söt sa att han kanske kan kma :)) hihihi soo yeaa :) de kmr bli kul heheh

that's it for today :) Har det bra kära små människor
Kära hälsningar från den märkvärda Sepideh.

PEACE OUT!


Pizza a la sepideh.

shena shena :)

Först och främst.. jag vet att det har gått väldigt segt med uppladdningen.. men de senaste dagarna var de en deadline för alla projekt och prov.. så ja har inte haft så mkt tid att sitta vid datan.. Bevis: jag skrev 10 ½ sidor för hand igår... inte kul alls!

Men hursomhelst :) Eftersom jag har gått med i en rolig klubb i skolan(matlagning o stuff.. låter tråkigt, men de e huuuuur kul som helst :D ) så hade vi våran första ''meeting'' idag och vi skulle laga pizza eftersom de va italiensk tema :)  vi börjar me att få deg o pålägg o sånt så vi kan fixa våra vackra pizzor me allt möjligt :) Senare när dom är klara, så dela jag upp min pizza i olika delar.. och min kompis bredvid mej ba: hey, kan ja få en bit av din pizza och du av min? ja ba: sure :) vrf inte?  så vi bytte o allt.. sen så tog hon en bit av min pizza, o ba BLÄ! (ganska högt oxå) ja ba: vadd? hon ba: ja gillar inte den..    så hon tar pizza biten som hon redan tagit en stor tugga på.. skär av biten hon käkat på, lämnar en pytteliten bit kvar på min tallrik, tar sin egna pizza bit från min tallrik, skär den oxå, och lägger tillbaka VÄRLDENS minsta bit på min tallrik..   och där står jag o ba: what the heck was that all about??  

De finns många konstiga och snåla människor runt om kring oss.. de enda vi kan göra e att acceptera dom xD

Peace, Love, n'  Dance <3
-Sepideh P.

Pros and Cons.

Idag är en väldigt deprimerande dag :( Här kmr listan vrf:

Deprimerande:
- Mina salta svenska lakritsar tog slut :( och jag insåg nyss att de inte säljer salt lakrisar i usa :'((((
- fick nyss ett mail att ja har en viktig fotbollsmatch 2 timmar innan homecoming dance, så no more dance for me :(((
- har en STOR hög av kläder på min säng som slutligen måste städas upp innan mamma hinner se.
- sitter med sjukt mkt läxor som e tills imorrn :) jääääättekuul! .... like my ass yes.
- Fernando Torres fick väldigt lite speltid när spanien spelade

Uppmuntrande:
- Vann fotbollmatchen från igår och idag.
- Spanien vann me 2-1 :)
-är 100% på allt i spanskan som vi har prov på imorrn :) och drf ser jag för första och sista ggn fram till ett prov..this is B.A.D!
- Jag fick käka tårta :)
-Såg lite sneak peaks från New Moon, och praktiskt sätt DOG! omg!!!!!! såååå bra!!! :'))

igentligen så är de 50/50 .. men faktumet att de e skola imorrn förstör alla anledningar som e uppmuntrande xD

igår såg jag Couple Retreats och Whip It.... Båda ägde! you should see it!


Love, peace and unfortunately no dance :(
-Sepideh P.<3

Kitchen accidents

Åååh människor!! Ja stack nyss till köket för att käka nått smaskigt o gissa va ja hitta ?? :)) Jo SANDWICH! alltså glassen då.   ååh den va såå god :D <3<3 Vill ha mer! :)) fan, ja kan fortfarande känna smaken av vaniljglass och choklad på tungan! GE MEJ MEEER! <3<3

På tal om kök.. de e nog inte många som vet att ja verkligen avskyr fisk.. men hursomhelst starta allt i köket en dag för många år sedan där jag var på väg mot kylskåpet för att fixa lite käk ( no surprise, ja har alltid varit glupsk, även som unge,SPECIELLT som unge) .. tyvärr så hitta ja inget där så ja vände mej mot frysen för att leta efter nått.. så ja börjar dra ut lådorna?? elr som några kallar de ''hyllor'' för att hitta nått ... precis när ja drar ut den nedersta lådan så ser jag ett STORT FRYST DÖTT FISKHUVVE( De används nämligen till en äcklig persisk gryta) och rent utav reflex och äcklighet så skrek ja högt och backade bakåt snabbt!   Såklart är de typisk för mej att vara klumpig elr nått sånt där, men iaf, min tröja fastnade i handtaget av lådan där fiskhuvvet låg i .. och i den farten som ja backade bakåt så råkade jag dra ut hela fryslådan som ba ramla ner på golvet och allt som låg i den lådan spreds ut på golvet... Med den turen som jag har så hamna JUST fiskhuvvet vid mina fötter(nuddade även mina fötter) heheh och som sagt, ja hade precis börjat fotboll och vi höll på att träna på skott.. så ja bara sparka fiskhuvvet utav reflex o skrek igen för att den precis nuddat mina fötter.. den hamna senare vid trappan xD         Min mamma, som hade hört mitt skrik, kom rusande upp för trapporna, och de första hon ser när hon kommer upp är ett fryst och dött fiskhuvve som ligger precis vid hennes fötter.... okej, vem skulle INTE skrika i de läget.. de e ju helt enkelt ÄCKLIGT?!?!? hahahahah men iaf.. efter de vare nog bara utskällning och städning xD     Va ja försöker säga me den här historien är att efter den där lilla incidenten var ja förevigt äcklad av fisk.. så nu fattar ni vrf! :)




Love Peace Dance
Sepideh P. :)

paranormal activity

huvudväääärk!   Ja har haft irriterande huvudvärkar i typ den högra sidan av min hjärna -.- kommer dåe och dåe.. speciellt när ja inte vill ha dom! :/       Idag på biologin satt min lärare och berätta om en film som heter '' paranormal'' activity... hon rekommenderade den till alla och såklart blev man sugen att se trailern direkt..   Som sagt, hon beskrev filmen som om den vore den läskigaste på JORDEN... fast ja e inte säker.. hmm.. ja titta på den och den va inte läskig.. elr ja vet inte, hon sa själv att hon fick  mardrömmar av att se trailern?? okej hursomhelst,  se själv o ge mej feedback, e den läskig elr inte?
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/F_UxLEqd074&hl=sv&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/F_UxLEqd074&hl=sv&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>


''Paranormal activity''

love, peace, dance
Sepideh P.

always bad luck...

Shena Shena Shena Shena :))

Jaa, va händer imorrn?? elr rättare sagt idag??  hmm, låt mej se.. jo ja har ett prov som ja e väldigt säker på att ja kmr få ett C (G) på-.- Min känslofyllde, läringsrike, intelligenta Health(hälsa) lärare bestämde sej för att ge oss vårt 70-frågors test 2 dagar tidigare än de datumet han sa först( sa först att de skulle va på torsdag) men istället är det imorgon... ja känner absolut INTE pressen elr nått.. ja har ju trots allt läst på som en dåre.... NOT! Hade ju fan planerat att plugga på tisdag och onsdag :'(((( UGH!    Ja orkar inte skriva om nått annat än om hur sur jag är över de här, så sry, men ni måste stå ut me mitt gnäll ://             gosh, jag är verkligen lost just nu.. klockan e 23.30, min radio e på och låten ''where is the love? spelas nu, har verkligen ingen aning om va ja ska göra -.-'  ja antar att ja måste dra o plugga....  

Rolig fakta: Jag blir 16 om 4 månader och 5 dagar :)  goosh va snabbt tiden går, va ju fan 9 år igår xD och nu plötsligt är ja 15 :))

Peace, Love, and Dance  <3

- Sepideh P. :)


The Wild One - Marlon Brando <3

Shena människor :)

Satt nyss och titta på filmen ''The Others'' med Nicole Kidman på youtube.. vilket ja föreslår att ni tittar på  :)
Hursomhelst,  efter att filmen va slut så skulle ja trycka på facebook linken men istället för att komma in på facebook så kom ja in på en annan youtube film istället (SJUKT).... Den här filmen som ja hade framför mej var till min förvåning en film jag gilla vääääldigt mkt :D Den hette ''The Wild One'' med Marlon Brando <3<3<3<3


Här får ni trailern :)  Den är gjord i 1953 men låt mej säga... Marlon Brando was DAMN FINE at that time :D



Ja e galen i den filmen, har liksom bara sett den 1 ggn, men ja älskar själva historien ba :) i bet u will too :))

Peace, Love, and Dance :)

-Sepideh <3:)

Graninge - minnen! <3 :D

UGH! idag fick ja ta om mitt yearbook fotot... I MATSALEN -.- !  fotografen hade plaserat sej på ett VÄLDIGT olägligt ställe.. nämligen i mitten av en av våra matsalar... vilket var väldigt väldigt VÄLDIGT  pinsamt xD  goosh, alla kunde se och allt.. hahhahahah jag tror de sluta med att ja förstörde fotot genom att se konstig ut xD ja kan ju nämligen säga att jag är väldigt bra på de .. Bevis: titta bara på mitt nuvarande Skol-idkort!  :((

T.A.C.K! Till Becka, Jessi och Shubi!! :D Halleluja att ni lever :) Medans ni andra människor har försvunnit from the face of earth!! xD Komigen komigen komigen komigen kommentera kommentera kommentera! :D


Hitta lite bilder på kameran :D från graninge :D


Lite girl power! Ja tror de här kortet va taget när dom
där killarna på andra sidan planen, spelade i bara kalsonger xD

INTE EN CHANS ATT JA TAR BORT! :DD <3<3

Jag tror ja visat den föreut xD men den e ba såå sköön xD

Peace, Love, and D.A.N.C.E      glöm inte .. kommentera nu!
-Sepideh S. P. <3


RSS 2.0