mkt info..

Shena Shena :D

Lever alla gott? Hur e sommarvärmen?? Yeesh! ja dör iaf! Ja har solat o badat dom senaste 2 dagarna eftersom de va kooookhett :D Sweet, ja drog me Californien :D även om de bara e 17 grader där nu!  MEn idag så måste jag säga att de e en U21 match mellan Tyskland och England.... vem tror ni vinner? personligen tror ja TYSKLAND... eftersom jag gillar tyskland väldigt mkt oxå ... men inte liiiika mkt som Spanien, vilket jag älskar mest av alla!!! 

Igår tog becka konfirmationen!! Grattis Männsika!! <3<3<3<3 Nu får du gifta dej i en kyrka!  OOO ja glömde!!! När hon sjöng azzo! WOO Jag grät/rös och garva av chooooock!! Hon sjöööng sååå J********la GRYYYMT!!! Jeeez azo! skaffa kontrakt!

Snart ska ja börja träna på egenhand för fotbollen.. och då kör vi!! Nu snackar vi flera dagar i veckan där ja ska jogga!!! :D ja önska ja hade en hund som ja sprang me :D skulle kunna springa föralltid dåe! Gulliga små hundar!! :D
Men okej människor! Då ska ja ta o chilla vidare dåe...... ooo checka in megha o medhas blogg snart .. för idag kmr det ett inlägg från meej! :D 

See ya <3<3<3 

J*VLA S**T!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!! CP!!!!! SCREEEEWWW THEM !
Jag måste få ut den jävla ilskan ja har inom mej just nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Usa -.-!UGH!!!!   Dom vann mot Spanien med 2-0 PÅ TUUUUUUUR!!! THEYRE SOOOO DAMN LUCKYY!!!!!! Just nu skäms jag för att ja bor där -.-!!!!!!!!!!!
Dom spela på sååååå jävla mkt tuuur!!!!!! Dom förtjäna de inte ens!!!!! Spaniens boll innehav va fan 61 PROCENT!!!! Medans Usas va 39 !!!! AAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!! :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ GOSH! YEEESH!! UGH!

CHEESE AND RICE!!!!!







Ursäkta mitt utbrott, but Im PISSED !!!!

Meffa o Megha <3<3

Idag är det Megha och Medha's födelsedag :D !!! :D

Hiihihih.. dagen började med att jag gick hem till M & M  kl. 08.30 ... Sen ja, o deras föräldrar kom me tårta i först medhas rum o sen meghas! :D  rooolit.. Sen så käka vi tårta såååklart! :D Vid typ 12 tiden så bila vi alla till Västerås o stor shoppa i Ginatricot eftersom de va STOOOOR REAA!! Handla 4 grejjer för 313 spänn.. mirakel? ååååh , ja ville handla sååååå mkt meer.. men hitta inget bra! Vi käka på donken ( en happymeal) :D ,, och sen 30 minuter efter stack vi hem! :D De va gryyyymt kuuul!  Ja hade planerat att gå me min familj till bion o se the proposal... men till vår tur, så va alla biografer som e nära FULLBOKADE -.- GRISAR!  Men nu ska jag iaf sitta hemma o checka på Spanien vs. Usa matchen med familjen ist!        Jag hoppas att Megha och Medha har den BÄSTA födelsedagen EVER! För i år blirom 15 !! :D I looove u myyy triplets!! Ur the best!! Happy Birthday!! <3<3<3<33<3<3<<33<3<3

Looove Sephidi! <3 Hahahahahahahahh
 
                                              

Friiday.

Friiday! I will miss u dude!

Vi har vart genom konstiga tider... bråkat lite här o där.... men igentligen så gills de inte! Ja har liksom inte bråkat me dej på ett år.. så hur kan du förvänta dej att ja ska va en ängel xD   I still love ya though!
Jaaa ja säger liksom att ja fått nog... men ja gör liksom inte de!  Sekunden efter träffar ja dej o allt e vanligt igen... de e liksom bortglömt!  Heheh de e så vi funkar..... Tack för brevet ! <3 De va jättevackert! Hare bra där borta .. vi får hoppas att vi träffas snart!

Love Sepiiiiideh <3 

                                      

Änglar.

Två ängel kommer hem (Becka <3 och Sosso<3) , Välkomna hem.
 


En ängel åker iväg (friida <3) Will miss ya like crazy dude.



Två änglar fyller år (Megha <3 och Medha <3) Grattis på Födelsedan.



Ni alla är änglar <3 Kom ihåg det.

Love Sepideh<3

pratstund.

Shue shue :D 

Grymt  väder idag!!! Ja drog nog me mej Californien hit  hehehe :D  På tal om Californien , idag var det Farsdag där borta! :( ja saknar min pappsen!  Är inte där för att ge min pappa en kram och present! :(  Miss you dadi <3<3 

Till lite mer gladare saker.... idag så sprang ja megha medha o elsa till görvälnsbadet. Det var jätteuppfriskande xD Vi sprang som vi aldrig sprungiiiiiiit!!  De va ganska långt men de va rolit... sen på hemvägen så gick jag med medha och prata om allt! först om hur orättvis världen är mot kvinnor.. när det igentligen är kvinnorna som föder LIV! IQ befriade människor som underskattar oss! -.-  Meen sen så hade vi en liten diskution om nelson mandela och alla african american igentligen har lidit! och ja berätta hur sur jag va på alla fula rasistiska männsikor!! Och tillslut så berättade jag och medha för varandra om hur mkt vi njuter av att hjälpa folk! :D Hjälpa fattiga männsikor  genom att ge dom mat eller pengar... ja du, det glädjer mej iaf!  Det var en nicig pratstund iaf! Vi lärde oss mkt om varran!

Sen på kvällen stack vi till graninge.. vi spela lite fotboll men kom snabbt hem! :D  de va sååååådär, ja har liksom haft roligare stunder på graninge då vi t.ex. utklassar massa stora människor! hehehe ja skryter jag vet ,, men min poäng är att de va okej.. inte den bästa kvällen :D

Ska dra nu .. ha det bäst <3<3
Love sepideh <3

rescued

Sheeena :)

Ja måste ursäkta för den konstiga bloggdesignen :D men mina kära vänner ( tvillingarna) ska hjälpa mej att fixa den såååå, IM RESCUED!  För dom som inte såg Italien vs. Brasilien matchen , Brasilien vann och det blev 0-3. Igår spelade Spanien vs. South Africa, spanien vann, och de blev 2-0 :D  Och btw.. dessa lag spelar i FIFA Confederation Cup inte i VM kval . :D 

Imorrn ska jag, tvillingarna och elsa jogga till görvälnsbadet.....mkt springade :D me likey!  resten av dagen får vi se va som händer,,,

Just nu så ringde hamid xD o snack om Irans historia och allt i en hel timme! ja la på klockan 02.20 efter att jag börjat prata 01.35 .... mkt pratande här!

Ska soova nu

loveee Sepideh <3<3

Ett hjärta till er där ute.

Hej,

Jag, Sepideh, har missat många chanser i livet, och för varje gång jag missar yttligare en till, så svider det för alla chanser jag missat inkluderat en extra. Jag måste erkänna att det är väldigt svårt att le vid dom tillfällena. Jag personligen blir gråtfärdig och vill bara slänga mig själv i väggen och börja gråta. Men så finns det människor i den här världen som kommer från ingenstans och bara '' make my day ''. Till dom människorna i den världen vill jag säga tack till, för ni anar inte hur många liv ni räddar från depression.     

Ni undrar säker vilka chanser det är som jag missat. men låt mig bara säga så här: Det handlar om chanser inom fotboll.  Och för er som känner mej närmast vet nog hur mycket fotboll betyder för mig.

Så tack elsa, och förlåt att jag någonsin glömde vilken underbar person du var.

Love Sepideh.
                                     


Twilight saga

Ni kanske redan vet det här men ja älskar twilight sagan!!!  <3<3 Sååå Love to TWILIGHT!
Thank you Stephenie Meyer.
I admit it, I'm hooked. <3
Here is the beautiful collection of the Twilight saga <3
Jag tycker att alla böcker har grymt snygga omslag! :O

Wiihuu.

Shuue :D

Idaag så ska jag vara me the twiiiiins.. sooom fyller år på onsdag!!! :O 15 år azzo! ja hade planerat att dra till stan med medha idag för att köpa present till megha.. och sen till stan med megha imorrn för att köpa present till medha.. HEhehe confusing? I knoow xD Men de är ju mina käääära småååå trillingar ,, sooo ,, de e klart jag hjärlper dom , ÄVEN om ja måste missa nånting väldigt VIKTIGT!!!!! 

Transformers 2 har biopremiär den 24 Juni!! Omg.. I'm sooooo gonna be there to see it!  <3<3

Hoppas alla har det bäst och lycka till med allt ni gör <3

Love Sepideh <3

                     trillingar.
Hahaha mobbad bild men megha till vänster, jag i mitten, medha till höger :D <3<3

<3<3<3<33<3<3<3<3

Shuue shuee :D

Idag spendera ja natten hos min farmooor <3<3<3 Gullig människa :D Och eftersom det är midsommar, så ska jag gå hem till frida och käka '' riktig jäkla svennemat'' ( som hon kallar det) Hahaahhaha . Det ska hursomhelst bli kul! :D Senare så ska ja väl hem o checka på U21 matchen på tv.. Sverige vs. Italien!! Vikken match azzo! Och de kanske blir lite graninge idag,, :D Kuuuuuuul <3<3 

Sry.. ska dra o käka.. Kmr tebax om 1 timme!! <3<3

Love Sepideh

Sveriiige <3<3 + ghetto snack <3<3

shuue <3 :)

Efter 100 år så bloggar jag igen!  Nu alla kära människor, till eran kunskap så är jag i Sverige. Väldigt trevligt :)
Idag så ska jag först vara hos min farmor... sen så ska jag, medha, och megha käka kebabpizza efter ett år för mej! Vi kanske drar till graninge, eller så gör vi något annat. :D <3
Men just nu så sitter jag och chattar me gulliga parisa xD Vi har än VÄLDIGT intressant konversation... här kommer dom skönaste bitarna:

Super-svenska-sverige-nördar: (perfekt svenska)

- Sepideh@ <3 trilling säger:
 Min kära kamrat, jag trodde aldrig att en underbar människa som du skulle någonsin kunna prata perfekt svensk svenska. *Skrattar* Men jag hoppas du vet att jag kommer vinna den här tävlingen väldigt lätt.

 P<3 säger:
Nej, men kära du, gud så automodernt av dig , vi båda vet att de här är ingen speciell tävling för vinnaren är ju redan din spekulära väninna Parisa.

 - Sepideh@ <3 trilling säger: Är det så du tror? Vi får väl vänta och se otroligt flytande jag prata.

Från super-svenska.sverige-nördar till Ghetto snack:

P<3 säger:
 eyy bräää, sluta med jiddrandet.. were just chillin here!! how you doin, like whats craka laking ??

- Sepideh@<3 trilling säger:
 Ah broshan aaoo. eru på G eller? Homie, u up fo somethang ? ur u just takin' ya'll bro's to tha cluub?

P<3 säger: Thats right my brother from another mother!!!! yeeeah you bet im up for some shhhugahh!!!! I am the club homie so bring the chixks to my crib!!!!!!!

Interesting transition from swedish to ghetto <3<3 xD

Vi ses <3<3
Loove sepideh

STREEEESSSAAD

Sry att jag dog för typ en vecka, men allt det här har hänt xD
-Ja gick på dansen... GRYMT kuul , men den va för kort... typ 2 timmar endast , but i looked awesome!
- Var tvungen att ta typ 4 final exams..
-Slutligen så är det nånting mkt hemligt och speciellt som händer :D  ingeeeen i hela världen (kanske nåra människor) vet om det... :D

Ok, SOO sry att de blev ett vädligt litet inlägg.. Ja har seriöst ingen tid just nu! Ja loggar o sätter in 1000 bilde rnär ja får tid! ja svär!

Love everyone! Im sryy again!!!!

Love sepideh <3<3<3

aaahh ni måste prova <3:)

Shuuueee :D

Jag har bästa spelet! Ni måste prova den!  Hur irriterande som helst.. men ganska roligt ... De e typ ''hitta 3 fel'' .... Jag brukar vara VÄLDIGT bra på detta, men tyvärr så suger jag just nu... hehehe men iaf .. eran tur :)

Här är hemsidan :

http://members.home.nl/saen/Special/Zoeken.swf 

HAHAHAHAHHAHAH till er alla efteråt .. eftersom ni kommer aldrig hitta xD Liksom ifall ja inte kan hitta, hur kan ni??

Do you dare to challenge me?

Måste chilla vidare ... Miss you momma<3

Loove sepideh <3

New Moon <3<3

 Heheh Hej igen :)   Snacka om att ja e på gång med bloggandet idag! :D

Idag så har jag latat mej reält!  :), har suttit på soffan hela dan.. MEN ja har käkat frukt ist för junk! Gick nyss o duscha o känner mej som en heeeeelt ny människa :) ahahahahahha   och OMG OMG... just nu ere MTV Movie awards på tv.. och ja såg en sneak peak på NEW MOON!! Såååå jäääkla gryyyyym!!  Ja längtar som en åsna för att se den där filmen... och ja är fortfarande väldigt sur på den där ''personen'' som vann 2 biljetter till premiären av New Moon i Sverige... Wish I was there to go with her :'((((( !!!  

Konversation mellan Frida och Sepideh:

Friiday: Va ska du göra i midsommar dåe?
Sepiideh: Ska nog hänga me familjen o polarna,, dd?
Friiday: Käka me familjen, sen ska ja dra ut me polarna.
Sepiideh: Vänta, kmr du vara i Stockholm dåe?
Friiday: aaaaa :)
Sepiideh: Ja e oxå i Stockholm.
Friiday: VAH? NU?! NU?!
Sepiideh: HAHAHAHHAHAHAHAAHHAHA
Sepiideh: Neeejee ! xD Ja e i Stockholm när det är midsommar!
Friiday: AHA!! Sheat,  mitt hjärta stanna för 2 sekunder!
Friiday: Ja svär, ifall du vore här nu... Ja skulle döööö!
Sepiideh: You never knooooow. :)

Hehehe Gav Fridah en hjärtattack :) I'm sooo nice.

See ya later :)
Love Sepideh <3<3

Maa <3


           Grattis på Morsdag Maa  <3<3<3

Du är den bästa mamman en unge kan ha. Jag önskar ja kunde se dej nu, men jag hoppas du har det bra i Sverige, och jag kommer till dej snart <3<3

Love you with all my heart, and miss you like crazy.... Vi ses snart :)

Love från din 15åriga dotter <3 <3  


Maa & Paa <3<3

Sleepover

Yooo...

Igår sov shaina över hos mej, vi hade de GRYMT kul.  Först så kom hon hem till mej vid 6, o vi käka lite mat.... Sen stack vi o hyrde en film... fan va tråkig den va.. orka inte titta på den såå vi stack in i mitt rum o satt vid datan.. där satt vi o titta på gamla bilder... då snackar vi om bilder från sverige :)  Men hon visa mej nåra bilder av hennes pojkvän o typ förra skola o sånt... intressanta grejjer :)   Vi blev grymt trötta vid typ 1 ... men av någon anledning blev vi helt pigga o stanna upp till 4 Hahahahha ,, Vi sov när pappa skulle dra o jobba... Vi satt hela natten och prata om allt som hänt i våra liv.... Feels nice to know her even better when I already know her the best... Men vi hade de grymt kul , även om vi inte gjorde såå mkt.. :) 

Nästa vecka... Efter 8th Grade Dance.. då ska jag o nåra andra människor ha typ en liten efterfest :)  Dansen e ju trots allt 2 timmar, vilket suger otroligt mkt!  såå mina kompisar o ja bestämde att vi skulle ha en egen liten efterfest....

            Här är nåra bilder från fotbollsträningen jag berätta om i förra inlägget:

             Pinsam bild på mej själv....
                    Jag ( försöker vara glaad, även om ja grinar) och Megha( grinar i bakgrunden)
             
                        Panda( grinar) och Jenni ( grinar? ) 
                
                          Vickan ( grinar) och Jossan ( garvar/ grinar)
              
                       Becka( Garvar/grinar )  och Eldish ( grinar)

  Bloggar lite senare idag <3<3
  Love Sepideh.


RSS 2.0