Palm Reading :)

Shena... Har inte ni alltid velat veta va era linjer på era handflator betyder?

Låt mej gå direkt på sak. Sååå Ja tycker att alla borde veta vad linjerna på era handflator representera....:)) Såååå Idag tänker jag skriva om va de 3 viktigaste linjerna betyder...  Ni kommer ju trots allt ha samma hand hela livet, såå vrf ba inte lägga ner lite tid och FÅ info om va de betyder :))först o främst när man ska läsa av en hand så läser man alltid från VÄNSTER hand. För de andra, era linjer kommer bli mer ifyllda och synliga när ni är äldre..  okeej.. såå de här va ba lite bakgrunds info, nu kmr de stora :)




Här är alla linjer som en människa ska ha.  Dom 3 första linjerna (Livs linjen, head line, och hjärtlinjen) är de 3 linjer som syns mest på våra (tonåringars) händer, men på vuxna människors händer så är alla linjer som ska synas mer utfyllda.


Livs Linjen representerar din livskraft och längden av ditt liv. Livs linjen är den viktigaste linjen på din hand och kommer alltid vara kvar(aldrig försvinna). Den är samt den lättaste att känna igen och hjälper till med att bestämma vart alla andra linjer är på din hand. Ifall din livs linje är så lång att den är ungefär 2-3 cm från början av handflatan, då sägs de att  livs förväntan för kvinnor är 70 år medans den är 60-65 är för män. (personligen skulle ja vilja leva liiiite längre, till typ 150 år xD )

http://www.ofesite.com/spirit/palm/lines/linelife.htm   -  checka på den sidan om ni vill få SPECIFIK info om precis livslinjen.




Den näst viktigaste linjen är Huvud linjen (head line). Huvud linjen hanterar dina ''beliefs'',  filosofi(motto o sånt), din attityd om och hur du tacklar livet. Det är en representation av din själ och förstånd. Huvud linjen är väldigt viktig, därför måste den vara på din handflata :).

Huvud linjen börjar precis över livs linjen, på sidan av handen mellan tummen och pekfingret, där den sedan är dragen vågrätt över handflatan.

Mer info- specifikare info om tex hur exakt din linje ser ut och va just din linje hittar du på -

http://www.ofesite.com/spirit/palm/lines/linehead.htm




Hjärt Linjen hanterar alla känslor och händelser som kretsar runt kärlek, antingen om det är din förmåga att älska, eller bli älskad. De starkare och mer ifylld din Hjärt Linjen är, dessto starkare och varmare är din kärlek/tillgivenhet.

Hjärt Linjen är placerad vågrätt över Huvud Linjen. Den börjar under antingen pekfingret elr lång fingret och förlänger sej ända tills sidan av handen, bredvid lillfingret.

Som sagt, Mer info? - http://www.ofesite.com/spirit/palm/lines/linehart.htm

En sak jag märkte me båda mina föräldrars handflator va att tydligen när man gifter sej, så bildas de ett stort M i mitten.  De läskiga va att BÅDA mina föräldrar hade de, medans min faster som inte är gift, inte hade de... Ja tyckte iaf de va fett coolt, så gå o checka era föräldrars händer o se om de e sant..

En annan sak är att på min högra hand så har jag en extra linje.. den linjen finns inte ens me i den första bilden ja la upp... For your information, den ''mystiska'' linjen ligger mellan livs linjen o huvud linjen.. den börjar i samma linje som livslinjen men sen så bryts den typ ut o har en annan mystisk linje precis ovanför den... konstig.. men vill veeeerkligen veta va den betyder :DDD

okej dåe.. de e dags att tagga.. ska sova lite nu :)) Har Biologi prov imorrn :'(((

aja men ifall ni vill att ja ska ge mer info om de här så ere bara att säga..i would just love to do it! :)

LOVE,PEACE, and DANCE <3<3 :)

-Sepideh P.

Kommentarer
Postat av: J tjejen

OMG! Hallå :O Mitt livs sträck är ju typ... 7cm! Vad betyder de :O att jag kommer leva 4ever XD hahha eller så gör jag de fel O.O Ska man läsa hela linjen elr?

Hehe, second linjen går ju långt :D hehe, kommer lyckas bra dåra xD heheh. I hope anyways XD ... O.O okej lite skrämmande nu XD

Sen tredje linjen... va betyder de om sträcket typ går rakt och sen förbi pekfingret?(asså under den typ) XD

2009-09-21 @ 20:53:53
URL: http://xmsjess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0